Kennismaken

Aanmelden kan via onderstaand formulier of door ons te bellen op 050 280 52 38 of 06 235312349. We maken dan een afspraak bij ons om kennis te maken en samen te bepalen wat jij wilt en nodig hebt, wat wij je kunnen bieden en wat we van je verwachten.

Hoe verloopt de kennismaking

 1. Stap 1: We gaan in gesprek

  Een kennismakingsgesprek vindt plaats op ons kantoor in Groningen. Het is geheel vrijblijvend en het doel is om uit te zoeken wat we voor jou kunnen betekenen.

 2. Stap 2: Bezinningsperiode

  Na het eerste kennismakingsgesprek laten we je rustig nadenken wat je eerste indruk is. En wij doen hetzelfde. Wij noemen dit de bezinningsperiode.

 3. Stap 3: Verdiepingsonderzoek

  Als jij en wij denken dat we een match kunnen zijn, gaan we verder uitdiepen wat we voor je kunnen betekenen. We zullen je om meer informatie vragen om je behoefte te verhelderen en bieden jou de gelegenheid om vragen te stellen.

 4. Stap 4: Gesprek op locatie

  Als je voor beschermd wonen kiest, nodigen we je uit op de mogelijke woonlocatie. Als je voor de dagbesteding kiest, plannen we een meeloopdag.

 5. Start traject

  Als beide partijen daarna overtuigd zijn van de waarde van het traject en je hebt een indicatie, kun je van start gaan bij De Questcoach.

Kennismaken

Ben je klaar om de reis bij De Questcoach te beginnen?

Neem vandaag nog contact met ons om meer te weten te komen en hoe je je kunt aanmelden.